Hvilken app redigerte denne videoen?

Slipp en video for å se hva som lagret den

MP4, MOV, MKV og andre videoer

Velg en video

Fungerer med Premiere Pro Final Cut CapCut DaVinci Resolve FFmpeg

eller lim inn en lenke (Ctrl+V) Lim inn en lenke

Slik fungerer det

  1. 1

    Slipp filen i boksen ovenfor, eller trykk for å velge en.

  2. 2

    Vi leser informasjonen som er lagret i den. Det tar noen sekunder.

  3. 3

    Svaret vises med en gang, med en lenke du kan dele, og alle detaljene hvis du vil se dem.

Slik forteller en video hva som lagret den

Redigeringsapper og konverterere legger igjen navnet sitt i filen: Adobe-apper i et felt for opprettingsverktøy, andre i et felt for koder eller skriveapp. Telefoner og kameraer skriver i stedet sin egen modell.

Ved å lese disse feltene ser du om et klipp er kameraets original eller er eksportert på nytt, og ofte hvilken app som gjorde det. Det er nyttig for å sjekke opptak, feilsøke en eksport eller finne ut hvordan en video ble laget.

  • Redigeringsapp
  • Koder
  • Kameraoriginal eller ikke
  • FFmpeg-baserte apper
Se alle detaljer i en fil med den fullstendige metadataviseren

Spørsmål og svar

Hvordan finner jeg ut hvilken app som redigerte en video?

Slipp videoen i boksen ovenfor. Vi leser appnavnene filen har, og viser den som lagret den sist.

Hva betyr «FFmpeg»?

FFmpeg er gratis programvare som brukes i mange apper og nettsteder for å lagre video. Når en fil bare har dette merket, kan appen som brukte det, være CapCut, HandBrake, VLC eller en annen.

Kan jeg se om en video kom rett fra telefonen min?

Hvis den oppgir telefonen din og ingen redigeringsapp, gjorde den svært sannsynlig det. En eksportert eller nedlastet kopi har som regel merket til appen eller nettstedet.

Oppdager den CapCut og TikTok?

Ja, når de signerer filen. CapCut lagrer ofte bare med FFmpeg-merket, og da viser vi det som en FFmpeg-basert app.

Kan appnavnet forfalskes?

Ja, feltene er vanlig tekst. Se på svaret som det filen sier om seg selv.

Hva skjer med filen min?

Filen din sendes over en kryptert forbindelse, leses på serverne våre og slettes automatisk etter omtrent 24 timer. Svaret lagres på en side med egen lenke, så du kan dele det. Resultatsider fra verktøyene vises aldri i søkemotorer.

Alle verktøy